Holban_Titi
Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au dictat amânări pe bandă rulantă în cazul buzoienilor care au avut termene, joi, la instanța supremă. În prima cauză, cea în care fostul liberal Cristi Bîgiu este judecat alături de fostul ministru de Interne, Cristian David, și de omul de afaceri buzoian Gheorghe Doloiu, judecătorii au hotărât o amânare a cauzei până pe data de 18 februarie dar și menținerea măsurii controlului judiciar pentru omul de afaceri buzoian.

În cel de-al doilea dosar, în care deputatul Titi Holban este judecat pentru trafic de influență, judecătorii au decis la cel de-al XIV-lea termen să amâne cauza până pe data de 19 februarie.

Ultimul dosar, ajuns la cel de-al XXI-lea termen de judecată, cel în care senatorul Victor Mocanu este judecat pentru fapte de corupție și abuz în serviciu legat de construirea și inaugurarea formală a noii maternități, judecătorii au decis ca fostul președinte al Consiliului Județean împreună cu fostul director din Consiliul Județean, Constantin Lungu, să revină în fața instanței pe data de 22 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here