Primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, reacționează vehement la adresa fostei administrații locale, după o amendă primită de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău, din cauza lipsei autorizației ISU pentru școala de la Plaiul Nucului.

Am luat amendă de la ISU. 10,000 lei pentru că școala de la Plaiu Nucului nu are autorizație de funcționare ISU. În această școală s-au pompat de-a lungul timpului mulți bani electorali. Cu toate astea, nu s-a reușit o serie de măsuri minimale și de bun simț care să asigure siguranța copiilor și autorizarea activității.

La scurt timp după ce am venit la conducerea Primăriei am contractat un specialist care să se ocupe de documentația necesară și care să ne consilieze în ceea ce privește lucrările necesare la școală. Știm ce avem de făcut și am planificat lucrările pentru vacanța de vară a elevilor, pentru a nu deranja activitatea și așa oropsită a cadrelor didactice. În plus, avem de gând să revizuim niște lucruri făcute destul de aiurea, cum ar fi celebrul jgheab de lângă intrarea principală, trântit pe perete ca-ntr-o pictură abstractă, și rampa nefuncțională pentru accesul celor cu dizabilități.178487060 141152838019714 884048083343583655 nEste și aceasta una din marile bombe pe care le avem de dezamorsat la Lopătari. Și credeți-mă, asta este una dintre cele mai mici. Va urma. , a scris primarul comunei Lopătari, pe pagina sa de facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here