razie-controale-taxi-politie-rutiera4_tn
Au curs amenzile în ultimele 24 de ore. Polițiștii de la Serviciul Rutier au avut mult de lucru cu șoferii indisciplinați, cu vitezomanii dar și pietonii care au impresia că ei nu trebuie să respecte nici o regulă.
Astfel, în ultimele 24 de ore, ca urmare a neregulilor constatate în trafic, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au aplicat 241 de sancţiuni contravenţionale. Cele mai multe, 70 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, abatere în urma căreia au fost reţinute în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile, cinci permise de conducere. Cea mai mare viteză, 114 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bucureștean în vârstă de 37 de ani depistat la volanul unui autoturism pe DN2 E85, în localitatea Poșta Câlnău.

De asemenea tot miercuri, au fost sancţionat 38 pietoni angajaţi în traversarea drumurilor prin loc nepermis sau fără să se asigure, precum și 17 bicicliști care nu au respectat regulile de circulație.
Poliţiştii au reţinut în total 10 permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor care aveau acest drept, dar şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.
Tot miercuri, poliţiştii au întocmit două dosare penale după ce au depistat în trafic un buzoian în vârstă de 54 de ani care conducea un autoturism neînmatriculat, pe raza localității Poșta Câlnău și un tânăr în vârstă de 22 de ani depistat la volanul autoturismului pe DN2 E85 și care nu figura în evidența deținătorilor de permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here