Poliţişti din cadrul Secţia de Poliţie Rurală Ziduri au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Rm. Sărat cu privire la faptul că pe DJ 203A, pe raza localităţii Valea Râmnicului a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, conducătorul auto implicat în incident părăsind locul faptei.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că era vorba despre un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, maşina implicată lovit poarta de acees în curtea unui imobil din Valea Râmnicului.

Întrucât conducătorul auto nu se mai afla la faţa locului au fost demarate activităţi de căutare, la scurt timp, pe raza localităţii fiind identificat un autoturism ce prezenta avarii în partea din faţă.

La volanul maşinii se afla un localnic de 49 de ani care a recunoscut că a intrat cu maşina în poarta unui imobil, în urma testării alcoolscopice stabilindu-se că avea o concentraţie alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat să se deplaseze la spital pentru a i se preleva mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi refuzul de la prelevarea de monstre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here