piata
Autoritățile județene anunță ample controale în perioada imediat următoare în toate piețele și magazinele din județ în care se comercializează marfă aflată acum la mare căutare. Planul de controale a fost elaborat chiar de prefectul județului Buzău iar verificările vor fi făcute de echipe mixte din care nu vor lipsi medicii veterinari, OPC-ul și chiar Poliția.

Pe de-o parte, inspectorii sanitar-veterinari și inspectorii din Direcția de Sănătate Publică au demarat controalele la vânzătorii de carne de porc și de produse alimentare la mare căutare în aceste zile premergătoare sărbătorilor. Direcția Agricolă verifică Vânzătorii de fructe și legume însă nu sunt iertați nici cei care au la vânzare vin și alte băuturi alcoolice.
OPC controlează jucăriile și marfa ce se caută acum: ornamente, instalații de brad ori alte bunuri care dacă nu sunt conforme se pot transforma într-un real pericol pentru cumpărători.
NU vor lipsi controalele în zonele aglomerate: piețe, tîrguri, etc, dar nici verificările în trafic, mobilizați în această perioadă fiind și polițiștii și jandarmii. POmpierii au de asemenea în sarcină de a ține în frîu problematica artificiilor și petardelor pe care mulți le folosesc în această perioadă într-un mod de-a dreptul inconștient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here