Ancheta accidentului aviatic petrecut în județul Buzău urmează să fie preluată de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Curtea de apel Ploiești care, alături de polițiștii buzoieni, va cerceta împrejurările în care s-a produs tragedia. La locul respectiv se află și un procuror buzoian.

Deocamdată nu se știe exact o cauză probabilă a accidentului, însă există posibilitatea ca acesta să se fi prăbușit ca urmare a condiţiilor meteo care au fost nefavorabile în zona de nord a judeţului Buzău începând de marţi seara, cu vânt şi precipitaţii.

Din cauza zonei greu accesibile autoritățile au ajuns la solicitare în aproape 50 de minute de la primirea apelului. Victimele au fost găsite în afara aparatului de zbor. Este vorba despre un dezvoltator imobiliar din Transilvania şi fratele unei afaceriste celebre din Constanţa. Pilotul avionului este un cunoscut om de afaceri din Cluj. Mihai Covaciu este un dezvoltator imobiliar care a investit masiv în construcţia de apartamente în Braşov, Râşnov şi Cluj, potrivit stiripesurse.ro. Alături de el în avion se afla Liviu Bucăţică, fratele Corinei Martin, fosta șefă a Asociatiilor de Promovare Turistica din România. Se pare că aparatul de zbor ar mai fi fost implicat într-un incident în urmă cu 3 ani, la Topoloveni. Atunci pilotul s-ar fi salvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here