omor si sinucidere 9Cercetarile in cazul crimei urmata de sinucidere, de azi-noapte, din benzinaria Speed Oil sunt coordonate de doi procurori, unul criminalist, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Buzau si un procuror militar de la Parchetul militar teritorial Bucuresti.

Iulian Mocanu, procurorul criminalist: “Fostul sot a venit cu pistolul din dotare, a amenintat-o ca o omoara, victima s-a dus in spatele ghiseului a fost impuscata, la scurt timp s-a impuscat si sotul”.

Cadavrele au fost transportate la serviciul de medicina legala pentru necropsie, examen care va stabili momentul in care s-a instalat decesul si cauzele exacte ale mortii. Pe de alta parte, data fiind ocupatia sotului, Parchetul militar a preluat o parte din ancheta care priveste infractiunile comise la regimul special. Procurorul Truica urmareste sa stabileasca calcarea de consemn si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, factorii care au favorizat savarsirea acestor infractiuni si persoanele care se fac vinovate de producerea acestora.

Pistolul Carpati, de calibru 7,65 mm a fost ridicat pentru efectuarea expertizei balistice, la fel si cele trei cartuse gasite langa cadavre. In unitatea de geniu, de la Maracineni, 01654, de dimineata s-a format o comisie interna care va investiga circumstantele tragediei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here