firma impozit laszlo raduly
O buzoiancă de 53 de ani, angajată a unei societăți de creditare și 7 persoane cu vârste cuprinse între 32 şi 66 de ani, administratori de societăţi comerciale, sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.
Potrivit Poliției, în perioada 2011 – 2013 , în calitate de agent al unei societăţi bancare beneficiind de ajutorul celor 7 complici, femeia de 53 de ani a încheiat contracte de credit, având ca titulari alte persoane, procurând şi folosind, în acest scop, adeverinţe de venit eliberate în fals.
De asemenea buzoianca, profitând de funcţia sa, a indus în eroare un număr de 15 persoane, convingându-le să încheie, prin intermediul ei, contracte de credit pe numele lor şi să îi predea acesteia o parte sau toată suma contractată, asigurându-le că va achita ratele aferente contractelor de credit încheiate. Prejudiciul stabilit până la această dată este în sumă totală de 35.250 lei iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here