Vicepremierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț important pe pagina sa de socializare legat de realizare unei conducte de transport de gaze naturale. Astăzi a fost semnat contractul pentru executarea lucrărilor, iar valoarea totală a investiției este estimată la 480 de milioane de euro, o parte din această sumă provenind din fonduri nerambursabile.

”Am participat astăzi la ceremonia de semnare a contractelor pentru lucrările de execuție a conductei de transport gaze naturale – faza 1, în cadrul Proiectului BRUA. Această primă etapă cuprinde 478 de kilometri, între localităţile Podişor şi Recaş, şi trei staţii de comprimare situate în Podişor, Bibeşti şi Jupa. Valoarea totală a investiţiei este estimată la 480 milioane de euro, din care aproximativ 180 de milioane fondurile nerambursabile.
Vorbim despre un proiect deosebit de important pentru securitatea energetică a României care, exact cum ne spune şi denumirea BRUA, reprezintă o colaborare între Bulgaria, România, Ungaria şi Austria”, a anunțat vicepremierul Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here