Modificare importantă înainte de prima zi a etapei a doua de vaccinare anti-COVID. Unul dintre centrele stabilite în orașul Buzău nu va funcționa mâine în locația prevăzută inițial. Este vorba despre clinica Medlife, persoanele programate aici fiind redirecționate către Liceul Tehnologic „Henri Coandă”, unde amenajările ar fi gata pentru startul de mâine. 

„Persoanele programate pentru vaccinare, în cea de doua etapă a campaniei, la centrul din sediul Medlife (Str. Unirii, Bl. 18F, parter, mun. Buzău) au fost redirecționate către centrul de vaccinare de la Liceul Tehnologic Henri Coandă (Str. Horticolei, nr.50, mun. Buzău).
Din cauza unor inadvertențe tehnice, centrul de vaccinare de la Medlife a fost relocat la Liceul Henri Coandă. În aceste condiții, Instituția Prefectului Județului Buzău a dispus să fie anunțate cu celeritate persoanele deja programate prin intermediul platformei online despre redirecționarea într-un alt centru.20210117 120108Persoanele programate au fost contactate atât prin apel telefonic, cât și prin sms, urmând să confirme primirea mesajului fie prin apel, fie prin mesaj scris la numărul de telefon 0736343178.” , a anunțat prefectul interimar, Adina Moiseanu, coordonator al campaniei de vaccinare anti-COVID de la nivelul județului Buzău. 

Mâine, 18 ianuarie, va începe vaccinarea pentru persoanele programate pentru a doua etapă a campaniei.

Potrivit autorităților, în orașul Buzău vor fi trei centre în internatul Liceului cu Program Sportiv și, iată, mai nou, unul la Liceul „Henri Coandă”. 

Centre vor mai funcționa la școala din Scurtești (Vadu Pașii), la fostul cămin cultural din Vernești și în Râmnicu Sărat, într-o clădire pusă la dispoziție de Consiliul Județean, pe strada Micșunelelor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here