Alegere surprinzătoare a președintelui PNL Buzău în privința bătăliei interne pentru șefia partidului la nivel național. Deși evenimentele trecute, declarațiile publice și alte indicii au condus către ipoteza că deputatul Gabriel Avrămescu va înclina balanța către Ludovic Orban, azi a venit anunțul surpriză.FB IMG 1627129276692Parlamentarul buzoian, promovat lider interimar la PNL, fost consilier al lui Ludovic Orban, declară că îl va susține pe premierul Florin Cîțu pentru funcția de președinte al PNL. 

„Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potrivește, sau aleg <pe bune> pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare.

Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele.

Așadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea față de a altor colegi liberali din țară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alții despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susținerea, îmi asum decizia și o argumentez pe baza unor factori firești pentru o competiție.

Aleg, astăzi, programul în care cred și care mi se potrivește, aleg reforma politică liberală și merg pe mâna schimbării de mentalitate și de strategie politică.

Aleg liber pentru libertatea de a alege liberalii viitorului!

E timpul pentru alegeri asumate, e timpul pentru schimbarea #PNL! E timpul pentru stabilitate în interiorul partidului, mai ales, în scopul menținerii încrederii românilor în guvernarea PNL.

Deciziile și poziționările ferme ale fiecăruia dintre noi, în raport cu alegerile din septembrie vor echilibra lupta politica și îi vor relaxa pe actorii din viața publică, societatea civilă și mediul de afaceri.

Așadar, spunem punct și de la capăt pentru echilibru și stabilitate!” , a anunțat președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, pe pagina sa de facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here