Sursă: facebook Anunț postat de familie

Apel disperat al unei familii buzoiene, după ce un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Mărăcineni, a dispărut de acasă de Crăciun.

„Bună ziua! Fac un apel la cetățenii comunei Mărăcineni și la Primăria Comunei Mărăcineni în speranța că cineva cu suflet mare ne poate ajuta 🙏.

Dragomir Stan (socrul meu )este dispărut de acasă din data de 25.12.2020. Au trecut 8 zile de căutări de când membrii familiei îl caută dar fără nici un rezultat. Avem un indiciu că, în ziua respectivă, la ora 16:10 trece pe trecerea de pietoni de la Școala Mărăcineni și se îndreaptă pe strada care duce la gârlă. Rugămintea mea și a familiei noastre este dacă cineva are CAMERE DE SUPRAVEGHERE în apropiere de pod MĂRĂCINENI sau zona MANGA să vedem dacă a ieșit la strada și se îndreaptă undeva anume (pe apa Buzăului până la pod Vadu Pașii au căutat membrii familiei cu vecini, neamuri și prieteni dar nu au găsit nimik 😥)

MULTUMIM celor care ne pot ajuta și cu cel mai mic indiciu 🙏sau dacă cineva care lucrează la primăria comunei și ne poate ajuta cu vizionarea camerelor de supraveghere ale Comunei Mărăcineni 🆙🆘🆙” , este apelul făcut de o localnică, pe facebook. Și Poliția a fost anunțată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here