Prezent la alegerile pentru sefia organizatiei PSD Seniori, presedintele Marcel Ciolacu a avut un discurs moralizator pentru membrii partidului.

Marcel Ciolacu a lasat sa se inteleaga ca nu este tocmai multumit de felul in care stau lucrurile in partid in ceea ce priveste cunicarea si implicarea. De asemenea, Marcel Ciolacu respinge ideea crearii unor tabere in interiorul formatiunii politice.

Contactat de jurnalistii Jurnalul de Buzau, presedinte Ciolacu a facun un indemn la unitate si intelegere.

” Este important ca fiecare dintre noi sa inteleaga ca fara tricoul PSD, niciunul nu am fi ajuns sa ocupam aceste functii in acest moment. Plecand de la consilieri locali si judeteni si ajungand pana la senatori si deputati, cu totii trebuie sa colaboram, sa cautam solutii in interesul buzoienilor. Tocmai de acee trebuie sa lucreze mai mult impreuna, sa se consulte si sa ia decizii impreuna. Cine lucreaza si ia decizii singur este in afara echipei”, a declarat Marcel Ciolacu.

4 COMENTARII

 1. Un adevarat SUPER PRESEDINTE suntem langa dumnavoastra si langa PRESEDINTELE CJ. BUZAU .CU MULT RESPECT:ORGANIZATIA P.S.D.-SIRIU

 2. Ciolacu e vinovat ca a susținut un om fara scrupule!
  Dator,răzbunător si cu lipsuri multe ca om!
  Să-l vad cum își repara greșeala
  !!!
  Politic,nu are multe alternative!

 3. Alegerile din Tg.Jiu spun totul despre PSD.
  Sunt dezmembrați!
  Guvernul pica dar nu din cauza opoziției ci ai lor!
  Ce forță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here