Astazi, platoul din Piata Dacia s-a umplut de motociclete. Pasionați din mai multe județe si-au dat intalnire la Buzau unde au participat la Open Season Party 2019 dar au si incercat sa atraga atentia soferilor cu privire la comportamentul ce ar trebui adoptat in trafic.

IMG 20190330 WA0003

Aproape 150 de motociclisti au venit sambata la Buzau. Pe Platoul Dacia oamenii se opreau sa admire motoarele. Inclusiv viceprimarul Ionut Apostu impreuna cu fiica sa a fost prezent la eveniment.

FB IMG 1553978435933

Parada moto a fost organizata de B-Zones RC si s-a desfasurat pe urmatorul traseu:

Locul de intalnire si plecarea a fost de la parcarea Kaufland-uli din Bariera Ploiesti.

Motociclistii au mers pe Calea Eroilor – Bd. Unirii pana la intersectie cu Str. Obor – Str Obor pana la intersectie cu Str. Clementei – Str Clementei – Ion Baiesu – Tudor Vladimirescu – Platoul Piata Daciei.

Pe Bd. Unirii au stationat in dreptul Mc Donald’s, pe prima banda, cateva minute, pentru a imparti participantilor la trafic materiale informative despre actiune.

Pe Platoul Piata Daciei reprezentanti ai Inspectoratului de Politie au prezentat informatii utile si indrumari in ceea ce ii priveste pe motociclisti si au impartit materiale informative despre actiune.

FB IMG 1553978774139

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here