Fotografiile cu o căşeluşă maltratată şi abandonată, postate vineri de Daniela Săndoiu, o protectoare a animalelor de pe Valea Slănicului, au creat un val de indignare pe Facebook.

Aceştia au propus o petiţie online pentru pedepsirea celui vinovat, indicii fiind în mesajul care însoţeşte imaginile.

”Vreau sa transmit pe aceasta cale conducatorului autoturismului marca dacia break negru cu nr de inmatriculare BZ-21-COD, ca sacul pe care l-a aruncat pe strada Balastierei din comuna Sapoca,judetul Buzau,ESTE LA MINE!!!!! In sac ,oameni buni,era aceasta amarata de catelusa cu toate cele 4 picioare strans legate cu o sfoara de rafie din aceea cu care se leaga balotii si ca are o taietura urata la gat,probabil de la lantul cu care a fost legata pana sa fie abandonata!!! Vreau sa va spun ca a fost abandonata de un barbat si o femeie din comuna Sapoca! Marea mea rugaminte la voi,cei care ma urmariti este sa na ajutati sa facem o petitie online unde sa cerem sa se faca ancheta pentru aflarea conducatorului auto si acesta sa fie pedepsit conform legii!!!”, este mesajul postat de Săndoiu Daniela.

Petiţia online intitulată „Catelusa, aruncata din masina, intr-un sac! Pedeapsa,conform legii!” a fost lansată pe 30 iunie şi a strâns în mai puţin de 24 de ore peste 3.700 de semnături şi numeroase mesaje de susţinere a demersului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here