jandarmi zapada buzau
Aproximativ 800 de persoane din comuna Mărgăriteşti sunt izolate, de luni seară, din cauza ninsorilor abundente care au blocat drumurile ce fac legătura cu alte localităţi.
Potrivit primarului comunei Mărgăriteşti, Fănel Ungureanu, DJ 203 A este impracticabil din cauza ninsorilor abundente şi a intervenţiei deficitare a firmei care se ocupă de deszăpezire.
Conform sursei citate, din cauza blocării acestui drum, aproximativ 800 de localnici sunt izolaţi, neputându-se interveni pentru deszăpezire nici pe drumurile comunale sau săteşti.
Vezi aici ce probleme au mai fost în ultimele ore în județul Buzău din cauza ninsorii:
Comuna Amaru – informare prin SNUAU 112 la ora 10.35 – DJ 102 H la 7 Km ieşire din localitatea Amaru spre DN 2 E 85 un autotren fără marfă cu conducătorul auto a rămas blocat în zăpadă pe carosabil. A acţionat societatea care administrează drumul judeţean 102 H
Situaţie rezolvată la ora 12.05.

2. Comuna Calvini – informare prin SNUAU 112 la ora 10.54 – pe DJ 102 B între localităţile Poieni şi Calvini drum înzăpezit. A acţionat societatea care administrează drumul judeţean 102B
Situaţie rezolvată la ora 12.15.
3.Comuna Lopătari – raport operativ transmis de C.L.S.U. la ora 11.05 – pe DJ 203 K s-a depus strat de zăpadă de aproximativ 50 cm., iar drumurile comunale şi săteşti sunt blocate de zăpadă. A acţionat societatea care administrează drumul judeţean 203 K şi CLSU Lopătari.
Situaţie rezolvată la ora 14.00.
4. Comuna Mărgăriteşti – raport operativ transmis de C.L.S.U. ora 11.00 – DJ 203 A este impracticabil circulaţiei rutiere din cauza ninsorilor abundente şi poleiului depus. Acţionează societatea care administrează drumul judeţean 203A cu 2 utilaje.
Situaţie în curs de rezolvare

Nu sunt localităţi nealimentate cu energie electrică.
Pe toate drumurile naţionale şi judeţene se circulă în condiţii de iarnă.
Pe drumurile naţionale se acţionează cu 10 utilaje (9 ATB-uri, 1 unimoguri) şi 33 tone material antiderapant, iar societăţile care administrează drumurile judeţene acţionează cu 36 utilaje şi 164 tone material antiderapant pentru menţinerea în stare de circulaţie a părţii carosabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here