Romulus STEFAN
O persoană a fost reținută pentru 24 de ore iar alta este cercetată în stare de libertate pentru proxenetism în ultimul dosar instrumentat de polițiștii de la Poliția Municipiului Buzău, dosar din care ies la iveală afaceri prospere cu fete dornice să-și vândă trupul pe câteva sute de lei.
Conform anchetatorilor, o tânără de 24 de ore suspectată că se prostitua dar și că a racolat mai multe prietene pentru a practica aceeași meserie a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii buzoieni, urmând ca joi, procurorii să decidă dacă vor solicita instanței arestarea preventivă a acesteia.
O altă persoană, un bărbat de 41 de ani, iubitul tinerei de 24 de ani, este cercetat în stare de libertate pentru proxenetism după ce ar fi obținut avantaje materiale în urma plasării prietenei sale, inițial ca dansatoare, iar apoi ca prostituată mai multor clienți din Buzău. Individul de 41 de ani se numește Romulus Ștefan, este arbitru în cadrul Comisiei Județene de Arbitri și arbitrează meciuri de Liga a V-a și a VI-a disputate în județul Buzău.
Conform unor surse din rândul anchetatorilor, afacerea a fost pusă la cale de buzoianul de 41 de ani, Romulus Ștefan, care și-a propus iubita de 24 de ani dansatoare în mai multe cluburi din județul Buzău, ulterior aceasta acceptând să se prostitueze. La rândul ei, tânăra și-a ademenit patru prietene, între care una minoră, în vârstă de 17 ani. Toate cele cinci tinere se prostituau, relațiile sexuale cu clienții consumându-se în funcție de preferințele celor care le plăteau. Sumele pe care le primeau fetele erau cuprinse între 100 și 300 de lei, o parte din bani ajungeau la proxenet, alții și-i însușeau fetele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here