Astăzi Consiliul Județean Buzău a repartizat bugetul către comunele și orașele județului. Banii vor merge către toate unitățile administrativ-teritoriale în funcție de solicitările venite de la acestea, dar și de proiectele pe care le au. De asemenea, o sumă de bani a fost alocată pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, pentru proiecte de infrastructură, dar și pentru cheltuielile de funcționare.

Astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare, Consiliul județean Buzău a repartizat, pe unități administrativ-teritoriale, sumele defalcate din TVA și sumele din cotele din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019, și estimativ pe anii 2020 – 2022, alocate județului. Din cota de 17,5 la sută din impozitul pe venit la comuna Vadu Pașii au ajuns cei mai mulți bani, 781.000 de lei, în timp ce la Glodeanu Siliștea, cei mai puțini, 88.000 de lei.

Anul acesta municipiile Buzău și Râmnicu Sărat au primit câte 1.300.00 de lei.

Tot astăzi s-au repartizat în bugetul propriu al județului, suma de aproximativ 16 milioane de lei, reprezentând sume defalcate din TVA pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene în anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here