sercaianu2Astazi, primarul de la Cernatesti, Valerica Sercainau se va prezenta din nou in fata magistratilor. La termenul trecut, pe 18 februarie, judecătorul Leontin Drăgulescu a amânat cauza in cazul Valerica Sercaianu pentru 18 martie, motivând decizia prin neprezentarea ultimilor doi martori ai evenimentului rutier produs anul trecut pe raza localității Potoceni și lipsa avocatului celuilalt șofer implicat în accident, Claudiu Nițu.

La termenul trecut judecătorul Leontin Drăgulescu a admis o cerere ce vizează revenirea cu adresă la Institutul Național de ­Me­dicină Legală „Mina Minovici“, privind determinarea alcoolemiei primarului de la Cernătești în momentul accidentului de la Potoceni, de anul trecut.

Pe 21 mai se împlinește un an de la accidentul produs de primarul de la Cernatesti, Valerica Sercaianu la Potoceni, în care o adolescenta 15 ani a murit după ce a fost izbită de jeep-ul condus de primar, acesta fiind băut la volan și circulând cu viteză peste limita admisă pe acel sector al drumului județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here