Radu Sebastian, candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur la adresa prefectului judeţului Buzău, Aurelia Mitrea. Printr-o comparaţie cu preşedintele României, Klaus Iohannis, Radu Sebastian critică acţiunile prefectului de Buzău despre care spune că „a hotărât să calce în picioare respectul faţă de cei pe care cetăţenii în marea lor majoritate i-au ales să-i reprezinte”.

„Preşedintele Klaus Iohannis a decis să nu mai invite la sărbătoarea națională a tuturor românilor reprezentanți ai instituțiilor fundamentale ale statului. Urmând exemplul șefului, şi la Buzău, prefectul a hotărât să calce în picioare respectul faţă de cei pe care cetăţenii în marea lor majoritate i-au ales să-i reprezinte. Probabil că în curând vor interzice şi armatei să defileze sau să-şi cinstească eroii.”, a scris pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Credeam ca dl Radu are puterea sa identifice o fumigena. Daca nu, si totuși a pus paie pe foc, înseamnă ca este părtaș la aceasta „șmecherie electorala”, marca laboratorului PSD, neacreditat de nimeni. Cine sapa groapa altuia are mari șanse sa cada in ea. Din păcate cei din opoziție nu știu sa folosească aceasta fumigena in folos propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here