Pentru prevenirea oricăror incidente în trafic, conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Vineri, 19 iulie 2019, pentru buna desfăşurare a festivităților organizate cu ocazia inaugurării Monumentului „Aviaţiei şi Paraşutismului Românesc” de Ziua Forţelor Aeriene Române, echipaje ale Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău alături de alte forțe, vor asigura măsuri de dirijare şi fluidizare a traficului în intervalul orar 09.00 – 11.30.

Va fi restricţionat accesul autovehiculelor pe bulevardul Unirii, segmentul cuprins între intersecţia cu strada Transilvaniei şi Pod Mărăcineni, traficul fiind dirijat pe Şoseaua Nordului, respectiv pe străzile Obor şi Transilvaniei.

Totodată, echipaje rutiere vor acţiona la intersecţia bulevardului Unirii cu strada Prutului şi în zona Autogării, autovehiculele fiind dirijate pe strada Orizontului.

De asemenea, echipaje de poliţie rutieră vor acţiona pentru fluidizarea traficului la intersecţia străzii Transilvaniei cu strada Constituţiei.

Pentru a nu fi implicaţi în incidente în trafic, conducătorii auto trebuie să circule cu prudenţă şi se conformeze indicaţiilor poliţiştilor.

Echipajele rutiere vor acţiona în puncte obligatorii de trecere pentru fluidizarea traficului şi îndrumarea corespunzătoare a conducătorilor auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here