O echipă înfiinţată la nivelul municipalităţii va lua la verificat chiriaşii ANL. Acest control este urmare a faptului că in ultima perioada, atât pe adresele redactiilor locale, cat şi la Primărie au fost semnalate mai multe nereguli.

La nivelul municipiului Buzău există în jur de 120 de apartamente şi garsoniere în blocuri construite cu fonduri prin Agenția Națională pentru Locuințe, destinate închirierii tinerilor. Este stiut, insa, faptul că la acestea nu ajungea oricine.

Proiectul care stabileşte termenii de control se afla pe masa consilierilor locali pentru dezbatere astazi, în ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului.Daca proiectul va trece, chiriasii descoperiti in neregula anularea contractelor de închiriere.

Din comisia ce va fi constituită conform proiectului de hotărâre ce va fi suspus astăzi votului aleșilor locali, fac parte funcționari din Direcția de Asistență Socială a Primăriei, de la Serviciul Evidență Patrimoniu Licitații, din cadrul Serviciului Administrare Fond Locativ, de la Juridic și Contencios Administrativ și de la Biroul Comerț și Transporturi Locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here