polei
Miercuri, valorile termice vor continua să crească, dar vremea va fi în general închisă, cu precipitaţii în toată ţara. În sud şi în sud-est vor predomina ploile, în nordul şi centrul Moldovei şi la munte vor fi mai ales ninsori, iar în rest se vor semnala precipitaţii mixte.
Se va depune polei, în prima parte a zilei în Muntenia şi pe spaţii mai restrânse în Dobrogea şi în sudul Moldovei, apoi cu caracter local în jumătatea de nord. În special în sud-est, ploile vor cumula cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în regiunile sudice şi sud-estice, dar şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 7 grade, iar cele minime între -5 şi 4 grade. .
Joi, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a teritoriului. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie în sud-est, ninsori în nordul şi centrul Moldovei şi în zonele montane şi submontane şi mixte în restul teritoriului.

Pe spaţii restrânse, cu precădere în orele dimineţii, vor mai fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 7 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here