În jurul orei 12.00, s-a reuşit aducerea pe carosabil a tirului implicat în accidentul mortal de dimineaţă din şanţul în care s-a oprit după impactul cu autoturismul Lexus. În aceste condiţii, circulaţia rutieră a fost reluată, însă se circulă controlat.

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 1B Buzău-Ploieşti a fost blocată între orele 10.00 – 12.00. Singura rută ocolitoare este prin Lipia, însă puţini şoferi se încumetă să o parcurgă, astfel că preferă să aştepte.

IMG 20170623 WA0003

Această situaţie s-a produs din cauza manevrelor de scoatere a tirului implicat în accidentul mortal de dimineaţă din şanţul în care s-a oprit după impactul cu autoturismul Lexus.

IMG 20170623 WA0006

La faţa locului s-au format cozi uriaşe de maşini, iar şoferii aşteată să se redeschidă traficul.

Vă reamintim, un grav accident rutier s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe DN 1B Buzău-Ploieşti, în dreptul localităţii Lipia. Un bărbat în vârstă de 37 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tir, după care s-a răsturnat în afara părţii crosabile şi a luat foc. Participanţii la trafic au reuşit să îl scoată pe pasagerul din drepta din maşină, însă şoferul a rămas captiv între fiarele contorsionate şi a murit carbonizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here