ACC MICROBUZ16 oameni au văzut moartea cu ochii iar patru dintre ei, printre care și un copil, au ajuns la spital cu răni, după ce microbuzul în care călătoreau s-a răsturnat.

Mașina a fost izbită în plin de o autoutilitară pe șoseaua de centură a Buzăului.Traficul în zonă s-a desfășurat timp de o oră pe un sens de mers până ce microbuzul a fost ridicat cu o macara din mijlocul drumului. Polițiștii i-au făcut dosar penal șoferului care a provocat accidentul pentru vătămare corporală din culpă. Microbuzul făcea curse regulate de călători de la Comănești la București. Pe șoseau de centură, într-o curbă periculoasă șoferul s-a trezit cu o autoutilitară în față pe care nu a putut să o evite.

Șoferul autoutilitarei se întorcea acasă, la Focșani, din Grecia unde muncise vreme de 7 ani. Bărbatul spune că el este cel căruia i-a intrat în față microbuzul.Potrivit purtărtorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisar de poliție Florina Crucianu, de vină pentru producerea accidentului este șoferul autoutilitarei pe numele căruia a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Pasagerii din microbuz și-au revenit cu greu din șoc după ce în urma impactului și a răsturnării mașinii au venit unii peste alții. Parbrizul microbuzului s-a spart, ușile de acces au fost blocate pentru că microbuzul s-a răsturnat pe partea dreaptă, iar oamenii nu au putut ieși decât pe ușa din spate. Patru dintre ei au fost răniți și transportați la spital. Ceilalți pasageri care au suferit doar șocul impactului au fost preluați de un alt microbuz al firmei de transport.Traficul s-a desfășurat cu dificultate din cauza celor două autovehicule care au blocat mijlocul drumului și sensul de mers către București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here