drumuri-nationale-blocate-de-zapada-si-viscol-video-28403-1

UPDATE: Cele 13 persoane din autobuzul blocat pe DJ 102 au ajusn în siguranță la casele lor. Oamenii au fost preluați din zona autobuzului blocat de nămeți de șeful de post de la Amaru care i-a transportat cu mașina Poliției o parte din drum după care au fost preluați de un alt autovehicul. De asemenea, și celelalte mașini blocate marți după amiază au fost deblocate.

O informare recentă a autorităților județene arată că un autobuz a rămas blocat marți seară pe drumul județean 102 în zona comunei Glodeanu Sărat spre Pitulicea în apropierea localității Dulbanu. Conform Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Buzău, în autobuz sunt 11 adulți și 3 copii care sunt blocați cu mașina în nămeți din jurul orei 17.00. Pentru a urni autobuzul din loc, în zonă se acționează cu un autogreder ce aparţine societăţii care administrează drumul judeţean şi cu 1 wolă de la o societate comercială din zonă. În aproximativ aceeași zonă mai sunt blocate 3 autoturisme.
Pe același drum județean, marți au mai rămas blocate dar au fost urnite din loc 4 autoutilitare și încă un autoturism.
Vestea bună este că autoritățile au reușit să curețe drumul județean 203 A, blocat de luni seară, astfel că acum oamenii din Mărgăritești nu mai sunt izolați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here