Eveniment rutier produs in urma cu scurt timp in județul Buzau. Un autobuz a derapat de pe carosabil, la iesirea din Buzau spre Galbinasi, pe DN 2B. In autobuz erau aproximativ 40 pasageri care s-au autoevacuat și au reușit sa se salveze. O persoană a fost ușor rănită la cap.

La fata locului actioneaza echipaje de poliţie, ambulanta si o autospeciala de stingere pentru masuri PSI. Traficul in zona se realizeaza fara probleme.

UPDATE La acest moment nu sunt scurgeri de combustibil, se acordă prim ajutor medical unei persoane lovite la cap și încă uneia care a solicitat evaluare medicala.

UPDATE Un conducator auto de 45 de ani, din Buzau, care conducea un vehicul de transport calatori pe ruta Buzau-Rusetu, in timp ce se deplasa pe DN 2B, la iesirea din Buzau a pierdut controlul asupra directiei de deplasare pe fondul neatentiei la volan si a iesit in afara partii carosabile.

In urma evenimentului a rezultat ranirea unei minore de 16 ani, care a fost transportata la spital. Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here