UPDATE: ”Compania de Apa anunta sistarea serviciului de alimentare cu apa rece in zona Chiristigii (Politie, Scoala nr. 11), in intervalul orar 11.30-16.00.Oprirea este necesara pentru remedierea unei avarii produse in zona mentionata. La repunerea in functiune a sistemului de alimentare cu apa, exista posibilitatea aparitiei suspensiilor feruginoase”, a transmis Compania de Apă, după avaria majoră înregistrată, marți, în zona Pomul Verde.

O avarie majoră s-a înregistrat marți în zona Arhiepiscopie-Pomul Verde la rețeaua de alimentare a apei. Valuri de apă au curs pe străzi în timp ce muncitorii de la Compania de Apă încearcă de ore bune să remedieze defecțiunea.
Avaria s-a produs la o conductă care alimentează blocurile din zona Arhiepiscopiei, conducta s-a spart, nu se știe încă din ce cauze, iar străzile s-au umplut cu apă, spre disperarea șoferilor, dar mai ales a pietonilor.
Conform reprezentanților Companiei de Apă, consumatorii casnici nu au fost afectați în urma acestei avarii, însă nu este exclus ca la un moment dat să fie nevoie de sistarea apei la robinete.
Și în jurul orei 11.00, muncitorii continuă să lucreze pentru remedierea avarieri, circulația desfășurându-se anevoios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here