drum-inchisUPDATE ora 10.00 Un microbuz de transport persoane doar cu soferul al bord a ramas inzapezit in zona Verguleasa. De asemenea, patru masini cu pasageri au ramas inzapezite in zona localitatii Pitulicea.

Inca trei drumuru judeteane, 203 GCostesti – Stalpu, 203 D Bradeanu-Mitropolia-Scutelnici si 203 H Pitulicea – Amaru au fost inchise circulatiei rutiere din cauya viscolului care aduce zapada de pe camp pe partea carosabila si face imposibila deplasarea masinilor.

Autoritatile locale si cele judetene intervin pentru scoaterea masinilor dintre nameti.

Din informaţiile primite de la Staţiile Meteorologice din judeţ la ora 10.00 se semnala viscol cu rafale de vânt 20 m/s, viteza vântului din direcţia N-NE 11 m/s, precipitaţii sub formă de ninsoare 8 l/mp  temperatura în municipiul Buzău = – 8,2º C, Rm. Sărat= -7,3º C,  umiditate =  93 %.

ORA 08.00: Efectele iernii aprige anuntata de meteorologi nu intarzie sa apara. Circulația rutiera pe  DN 22 Râmnicu Sărat-Brăila a fost închisă in aceasta dimineata începând cu ora 6.00 din cauza viscolului puternic și a vizibilității extrem de reduse. Tronsonul a fost închis până la Băile, între km 0+00 și km 30+00, drept pentru care în Brăila polițiștii nu permit accesul șoferilor pe DN 22 decât până la limita cu județul Buzău.

Aceeasi masura de inchidere a curculatiei rutiere a fost luata si pe  DJ 220 între localităţile Poşta Câlnău – Boboc Gară între km 33 + 00 şi 38 + 00 si pe  DJ 214 între localitățile Caragele și Rușețu. Potrivit reprezentanților ISU Buzău, la primele ore ale diminmetii, în județul Buzău nu exista situații critice, cu mașini blocate ori oameni înzăpeziți.

In jurul orei 7.30, in Judetul Buzau se semnala viscol cu rafale de vânt cuprinse între 9 – 13 m/s, temperatura în municipiul Buzău  – 7º C iar  la Rm. Sărat se înregistrează -7,3º C.

Pana la ora transmiterii stirii, Localitatea Merei a ramas fara current electri, parţial, 7 posturi de transformare fiind nealimentate şi 186 de consumatori afectaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here