Azi, liderul PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Istraelului, pe teme de actualitate. 

Am avut un dialog foarte bun astăzi cu Ambasadorul Statului Israel în România, domnul David Saranga, despre modul concret în care România poate valorifica experiența Israelului în ceea ce privește organizarea eficientă a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, ca parte esențială a luptei de combatere a pandemiei.

Israelul este un model de bune practici și cred că autoritățile române trebuie să preia atât din măsurile de limitare și stopare a râspândirii virusului, cât și soluțiile pentru reducerea impactului acestuia asupra economiei și societății.

Totodată, l-am asigurat pe domnul Saranga de angajamentul ferm al României în combaterea antisemitismului, indiferent de forma sau mijloacele sale de propagare. În acest context, i-am transmis că derapajul primarului Constanței trebuie să rămână un incident izolat care nu trebuie să afecteze în niciun fel relațiile strânse de prietenie dintre țările noastre.” , a declarat deputatul Marcel Ciolacu, după întâlnirea de azi cu înaltul diplomat israelian. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here