Astăzi, autoritățile buzoiene vor lua o decizie privind oportunitatea închiderii teraselor la orele serii, după o anumită oră, 22:00 sau 23:00.

Ideea a fost lansată sâmbătă, în cadrul unei ședințe fulger convocate de prefectul Leonard Dimian, care și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa de fermitate a organelor de control responsabile cu prevenirea răspândirii noului coronavirus și cu aplicarea legislației specifice.“Eficiența măsurilor luate în acest sfârșit de săptămână va fi unul dintre subiectele unei importante ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pe care prefectul județului Buzău îl va convoca luni, 03.08.2020, în ședință extraordinară. Sunt luate în calcul măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii noului Coronavirus.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică a primit sarcina ca până luni să pregătească o evaluare de specialitate în ceea ce privește, printre altele, oportunitatea și necesitatea limitării programului de funcționare a teraselor și sălilor care organizează jocuri de noroc.” , a anunțat Prefectura, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here