Astăzi, autoritățile buzoiene vor lua o decizie privind oportunitatea închiderii teraselor la orele serii, după o anumită oră, 22:00 sau 23:00.

Ideea a fost lansată sâmbătă, în cadrul unei ședințe fulger convocate de prefectul Leonard Dimian, care și-a exprimat nemulțumirea față de lipsa de fermitate a organelor de control responsabile cu prevenirea răspândirii noului coronavirus și cu aplicarea legislației specifice.IMG 20200801 1311141 scaled“Eficiența măsurilor luate în acest sfârșit de săptămână va fi unul dintre subiectele unei importante ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, pe care prefectul județului Buzău îl va convoca luni, 03.08.2020, în ședință extraordinară. Sunt luate în calcul măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii noului Coronavirus.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică a primit sarcina ca până luni să pregătească o evaluare de specialitate în ceea ce privește, printre altele, oportunitatea și necesitatea limitării programului de funcționare a teraselor și sălilor care organizează jocuri de noroc.” , a anunțat Prefectura, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here