jandarmi
UPDATE: În mod miraculos, bărbatul de 66 de ani a fost găsit miercuri după amiază de echipele de căutare. Omul a fost descoperit într-o râpă unde se presupune că a stat de duminică, atunci când a plecat la cules de ciuperci. La prima vedere, starea bărbatului ar fi bună. El este conștient și cooperant.

Jandarmii, polițiștii, pompierii și zeci de localnici caută de 3 zile un bărbat din Bisoca, dat dispărut în data de 18 octombrie de către rude. Omul a plecat la cules de ciuperci în pădure și nu s-a mai întors acasă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, Georgiana Nazâru, căutări se desfășoară începând din data de 18 octombrie. Cercetările sunt demarate la primele ore ale dimineții, după care sun sistate la lăsarea serii.
”Jandarmi, polițiști, pompieri și localnici caută un bărbat dispărut de acasă în data de 18 octombrie. Astăzi continuă căutările în zona Lacurile, comuna Bisoca, aceasta fiind cunoscută ca o zonă împădurită, greu accesibilă, fapt ce îngreunează acțiunea noastră de căutare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Buzău.
Bărbatul căutat are 66 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here