Președintele PSD, buzoianul Marcel Ciolacu, atacă dur guvernanții, pe care îi acuză că își bat joc de familiile îndoliate de pe urma deceselor înregistrate în rândul personalului medical aflat în prima linie a luptei anti-COVID. 

Bătaie de joc pentru cei #133 de eroi din sistemul medical care au murit în prima linie în lupta cu pandemia! #ZERO lei au primit urmașii acestora, contrar Legii pe care PSD a adoptat-o anul trecut în Parlament!

Timp de aproape un an, Guvernele Dreptei s-au bătut cu pumnii în piept că îi vor plăti cu prioritate, dar, în realitate, i-au umilit îngrozitor! N-au plătit nimic, inventând tot felul de motive aberante! Au inventat grupuri de lucru, pentru ca în final să se blocheze în incompetență și prostie!

Rezultatul este că familiile acestor eroi sunt batjocorite cu fiecare zi care trece de această guvernare ticăloasă și tot mai insensibilă la dramele românilor!
#atatsaputut ” , a scris liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de facebook, într-o postare la care a atașat un răspuns primit de la premierul Florin Cîțu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here