Politie
Polițiștii și jandarmii buzoieni au reușit să găsească în viață un bătrân dispărut în urmă cu 2 zile.
Dispariția bătrânului a fost sesizată în ziua de 11 august de către fiul acestuia, un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Pătîrlagele. Omul le-a spus oamenilor legii că tatăl său, în vârstă de 76 de ani, din localitatea Valea Lupului, a plecat de la domiciliu în dimineața zilei de 10 august a.c.și nu a mai revenit.
”În urma activităților desfășurate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul a plecat cu animalele la păscut într-o zonă împădurită, aflată la aproximativ 2 km de locuința sa. În seara zilei de 10 august a.c., animalele au fost găsite de o localnică și aduse la domiciliul proprietarului. La scurt timp de la sesizate, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul structurilor operative de la Poliția oraș Pătârlagele, jandarmi și localnici care au început să îl caute”, se arată în comunicatul remis miercuri de IPJ Buzău. În dimineața zilei de miercuri, persoana a fost găsită nevătămată în apropierea unui rău și condusă la domiciliu.
OMul le-a spus polițiștilor că a pierdut animalele cu care plecase la păscut și de aceea nu s-a întors acasă, preferând să rămână 2 nopți în pădure în speranța că le va găsu, într-un final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here