Depistat și scos din trafic la timp de polițiștii rutieri!/ Șofer buzoian arestat pentru infracțiuni la regimul rutier.

Polițiștii buzoieni au reținut un șofer de 27 de ani din municipiul Buzău pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Tânărul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea pe raza localității de domiciliu.

În urma verificărilor în bazele de date specifice, polițiștii au constatat că șoferul avea dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, acesta a fost testat cu etilotestul iar aparatul a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata” şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării monstrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Totodată, față de buzoian instanța a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 zile pentru că acesta ar fi săvârșit în mod repetat abateri grave la regimul circulației.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here