raducan
Bebelușul familiei din Buzău, născut săptămâna trecută, la Maternitatea din Giulești cu grave maformații la față și la inimă trebuie supus unor intervenții chirurgicale. Micuțul care s-a născut cu grave probleme de sănătate, deși medicul care a urmărit sarcina a dat familiei tot timpul asigurări că lucrurile decurg normal și spre un deznodământ fericit este internat în secția de Neonatologie din Maternitatea Giulești.
Se ia în calcul mutarea lui la Spitalul Marie Curie unde există o secție specială pentru copiii aflați în impas, însă transferul va fi posibil doar dacă se va elibera vreun pat, întrucât secția este acum supraaglomerată.
Operația care trebuie făcută este pentru refacerea căilor respiratorii, însă în timp va mai fi nevoie și de alte intervenții.
Între timp, mama s-a internat în Maternitatea din Buzău, unde se află sub tratament, în urma unei infecţii.

Reamintim cazul. O familie din Buzău acuză un medic de la Maternitatea Giulești de malpraxis după ce o tânără de 22 de ani a adus pe lume un copil cu grave malformații. Oamenii spun că femeia ar fi mers la toate controalele, ar fi făcut analize de sânge, și tot timpul medicul i-a dat asigurări că sarcina decurge normal iar copilul este sănătăs și așa va veni pe lume.
În final, lucrurile nu au stat deloc așa. Tânăra a născut un copil cu grave malformații la cap, dar și la inimă. Rudele spun că bebelușul nu are un ochi, nu are o nară iar inima i-ar bate pe partea stângă.
Imediat după naștere, tatăl copilului a spus că micuțul ”arată ca un extraterestru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here