bagiuSenatorul liberal Cristinel Bîgiu i-a acuzat, ieri, voalat, în cadrul unei conferinte de presă, pe partenerii social-democraţi din USL, de practici nu tocmai ortodoxe în perioada derulării sondajului de opinie menit să stabilească numele candidatului comun pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, sondaj în care concurează împotriva actualului preşedinte, Victor Mocanu.

Bîgiu a afirmat că, în aceste zile, se strâng senături de susţinere pentru un candidat din USL, altul decât el; mai mult, senatorul liberal a taxat nu tocmai fair-play distribuirea unui ziar cuprinzând realizările actualului preşedinte al Consiliului Judeţean. „S-au luat opinii de la diverşi primari în legătură cu noua maternitate. Printre ei, şi doamna Domnica Vlad (primarul PNL de la Robeasca, n.r.), care ne-a spus că dat acestă declaraţie prin 2009, când a răspuns la o întrebare legată de utilitatea construirii unei noi maternităţi. Nu mi se pare tocmai corect procedeul”, a afirmat senatorul Bîgiu.

Cu toate acestea, nici vicepreşedintele P.N.L. Buzău nu este străin de asemenea practici, liste cu semnături de susţinere a candidaturii sale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean circulând prin întreg judeţul în perioada de dinaintea startului sondajului intern de opinie al USL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here