Biserica Sfinţii Îngeri din apropierea Pieaţei Centrale a ars noaptea trecută. Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor şi în cele din urmă s-a reuşit lichidarea focului.

Alerta a fost dată de un taximetrist în jurul orei 4.00 dimineaţa. Acesta a văzut fum negru ieşind din Biserica Sfinţii Îngeri şi a sunat la 112. Pompierii au sosit imediat la faţa locului cu mai multe autospeciale şi au constatat că focul se manifesta cu violenţă în interiorul bisericii. După mai bine de o oră, pompierii au reuşit să stingă flăcările, iar anchetatorii au început căutarea indiciilor care să arate cum a izbucnit focul.

Taximetriştii din zonă au declarat poliţiştilor că în jurul orei 4 dimineaţa au auzit un geam spărgându-se după care au zărit un individ care a aruncat o sticlă aprinsă pe geam în interiorul bisericii, după care a început vâlvătaia. Oamenii legii nu exclud varianta potrivit căreia focul ar fi putut fi pus de unul dintre comercianţii din zonă cărora li s-a spus că nu îşi mai pot continua activitatea din cauza faptului că sunt în imediata apropiere a unui monument istoric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here