Eveniment de excepție, vineri, 25 martie, pe scena Teatrului G. Ciprian: începând cu ora 19,00, buzoienii îl pot asculta, într-un concert extraordinar, pe  AG Weinberger,  cel mai bun interpret de blues pe care l-a dat România vreodată, care a inclus Buzăul pe lista turneului acustic „Gringo de Romania”.

Deţinătorul celor 7 selecţii pentru nominalizare la Premiile Grammy, cel ce a introdus muzica Blues cântată live în România, decorat cu Ordinul Cultural în grad de Cavaler (2011), AG Weinberger vă propune o sesiune muzicală excepţională, o seară de blues şi jazz în spiritul celor mai cuceritoare piese ce au făcut deliciul secolului XX. Considerat de către critici Mr. Blues al României, iar de către B.B. King <un chitarist carismatic de cea mai înaltă clasă>, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă  pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România. Anul acesta, concertele sale poarta titlul generic <Gringo de România>, iar piesele aduse în faţa publicului stau sub semnul celor de colecţie, rar auzite, o selecţie unică de bijuterii muzicale, pe care în Romania doar AG Weinberger le cântă”, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului G. Ciprian.

De asemenea, teatrul buzoian îi invită pe buzoieni la musicalul „Doi pe o bancă”, Adriana Drăguț și Eduard Petru Jighirgiu, care se va juca duminică,  27 martie , de la ora 18,00. Spectacolul realizat de Felicia Dalu și Eduard Petru Jighirgiu este o adaptare a textului lui Aleksandr Ghelman, și este o  coproducție a Teatrului G. Ciprian, „Acting Dream Academy” și „PlayArt Production”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here