O nouă reușită a Spitalului Județean datorită unei echipe de medici inimoși. Un copil de 13 ani, diagnosticat cu autism, se poate bucura de o viață normală, după ce a beneficiat de o operație stomatologică la Spitalul Judetean.

Andrei are 13 ani și a fost diagnosticat cu autism. De mai bine de un an, părinții caută o soluție să îi trateze problemele stomatologice, însă din cauza bolii, o intervenție în acest sens era imposibilă. Au primit un răspuns pozitiv de la o clinică privată, însă costurile treceau de 2000 de euro, iar familia nu putea suporta aceste cheltuieli.

O speranță a apărut în momentul în care l-au cunoscut pe medicul dentist Bogdan Marin. Un doctor tânăr, inimos, dar mai ales extrem de priceput care le-a spus că ar fi o posibilitate să fie operat la Spitalul Județean Buzău. Doctorul Marin a luat legătura cu conducerea spitalului, s-a format o echipă, iar copilul a fost operat cu succes fără niciun cost.

„Este reușita unei echipe. Eu aici trebuie să le mulțumesc medicilor, doctorul Bogdan Marin, doamnei doctor Radu Doina și medicului Bâldea. Ei au făcut posibilă această reușită. Eu nu am contribuit decât cu deschiderea și cu susținerea. Restul au făcut ei, iar eu consider că este o nouă reușită a Spitalului Județean în beneficiul pacienților”, a declarat Claudiu Damian, managerul Spitalului Județean Buzău.

IMG 20180904 110501

Medicul Bogdan Marin este iubit în special de tinerii din Buzău. Are o atitudine extrem de pozitivă, este deschis și nu se lasă până nu rezolvă un caz, oricât ar părea de complicat. La fel a făcut și în cazul lui Andrei, un pacient cu care are deja o relație de prietenie.

Părinții căutau soluții pentru rezolvarea problemelor stomatologice ale lui Andrei. Împreună am discutat, după care am expus conducerii Spitalului Județean toată situația. Am găsit deschidere, am efectuat această intervenție cu succes și fără probleme, iar acum copilul se va putea bucura de o viață socială normală„, a declarat medicul dentist Bogdan Marin.

IMG 20180904 110534

Medicul Bogdan Marin este cunoscut pentru implicarea sa în tratamentul persoanelor cu dizabilități sau cu posibilități materiale reduse. Tot el a fost cel care a adus în județul Buzău o ambulanță stomatologică ce oferă consultații gratuite persoanelor cu probleme din mediul rural.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here