preda boscoDupă declaraţiile liderului PDL Buzău făcute la ultima conferinţă de presă în care Cezar Preda îi cerea anumite explicaţii primarului, a venit rândul lui Boşcodeală să-l atace, mai mult sau mai puţin voalat, pe deputatul democrat. Aşa se facă că astăzi, Boşcodeală a comentat recenta propunerea legislativă a deputatului PDL, propunere în care se prevede interzicerea accesului tinerilor în unitățile de alimentație publică de duminică până joi după ora 21.00 facând referire la un incident în care a fost implicat fiul lui Preda în momentul în care se întorcea acasă de la o discotecă.

”Eu am trei băieți si cel mare a terminat Bacalaureatul cu 10 și mă bucur că astfel a ajuns în atenția presei și nu s-a înghiontit cu cineva cu picioarele într-un taxi.  Iar chestiunea legată de copii, să nu mai intre după ora 21.00 în bar și să nu mai bea astea nu sunt decât trucuri ieftine, comuniste și după părerea mea, educația pe care o primești acasă și anii de școală îți asigură bunul mers în viață”, a declarat Constantin Boșcodeală.

Contrele dintre cei doi au continuat și în ceea ce privește rezultatele sondajelor, rezultate care, în opinia lui Preda, sunt departe de adevăr.

“Eu nu am insistat atunci când am prezentat rezultatele sondajului pentru că era prea mare diferenţa dintre noi. Dacă vrea să vadă mai bine cum stă, domnul Preda să-şi facă propriul sondaj”, a mai declarat Boşcodeală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here