Un grup de peste zece tineri inimoși din Cislău l-au condus pe Moș Crăciun în casele celor mai nevoiași dintre locuitorii comunei de pe Valea Buzăului. Campania derulată pe Facebook de grupul Tinerii Cislăieni a început pe 4 decembrie.

Sub genericul „Dăruiește un zâmbet”, Bogdan Ionuț Căruțașu, un tânăr inginer la o companie din Cislău, a lansat pe grupul de Facebook ”Tinerii cislăieni” o campanie în premieră pentru comunitatea din care face parte.

El și amicii săi au făcut apel la generozitatea prietenilor virtuali și au început să mobilizeze persoane cu suflet mare într-o activitate umanitară care avea să-i surprindă, la final, chiar și pe organizatori.

După ce timp de două săptămâni au strâns bani și au colectat bunuri și alimente de la peste 150 de persoane, tinerii au distribuit toate cadourile, în Ajunul Crăciunului, cu două autoturisme și o dubă.

Beneficiare ale acțiunii umanitare au fost 65 de familii nevoiase pe care ”tinerii cislăieni” le-au selectat din toate cătunele comunei Cislău. Pachetele au conținut alimente, dulciuri, îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, strânse de la peste 150 de persoane din localitățile de pe Valea Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here