Bursa locurilor de Munca2În dorinţa de a veni în sprijinul celor care îşi caută un loc de muncă, mâine, AJOFM Buzău organizează o nouă bursă a locurilor de muncă. Chiar dacă este una care se adresează unei anumite categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, la bursă se pot prezenta orice şomer sau buzoian care îşi doreşte un loc de muncă.

“Avem încă o ediţie a locurilor de muncă, este o ediţie specială, este o ediţie care se adresează unui anumit grup ţintă, şi este vorba despre persoanele care părăsesc sistemul instituţionalizat. Sperăm să avem destul de mulţi angajatori care să preia acest tip de persoane, sperăm să avem şi foarte mulţi tineri care să vină la această bursă, dar mai fac o menţiune, bursa este deschisă tuturor”, a declarat Ionel Tociu, director AJOFM Buzău.

Angajatorii care aleg să încadreze în muncă un tânăr dintr-un centru de plasament are numeroase facilităţi, printre altele fiind primirea unei sume de bani, în funcţie de studiile celui pe care îl angajează. Astfel, dacă cel încadrat în muncă are 8 clase, angajatorul primeşte de la stat 500 de lei timp de 18 luni, dacă are liceul, se oferă 600 de lei, iar dacă angajatul este absolvent de facultate, firma primeşte 750 de lei.

Şi de această dată, bursa locurilor de muncă se organizează la Liceul Agricol, începând cu ora 9.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here