Prefectul interimar, Adina Moiseanu, coordonator al campaniei de vaccinare din județul Buzău, a venit cu noi detalii despre stadiul imunizării și cu noile măsuri pentru extinderea campaniei. 

9589 de persoane au fost vaccinate în centrele din județul Buzău!

Este bilanțul înregistrat, astăzi, totalizând numărul de persoane vaccinate în prima și a doua etapă ale campaniei de vaccinare.

Încă un obiectiv pe care îl am în vedere, în calitate de subprefect și coordonator al campaniei de vaccinare, este suplimentarea fluxurilor de vaccinare, la nivelul județului Buzău, astfel încât să răspundem, cât mai curând posibil, solicitărilor tot mai numeroase pentru vaccinarea populației.

De altfel, astăzi, Direcția de Sănătate Publică raportează către Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid (CNCAV), funcționalitatea noului centru de vaccinare din Buzău (B-dul. Nicolae Bălcescu nr.41-43, Buzău – fosta clădire a DSP), începând de săptămâna viitoare. Noul centru va pune la dispoziție alte trei fluxuri de vaccinare.

Mâine, vor fi livrate pentru județul Buzău alte 360 de doze de vaccin anti-Covid19 și 168 pentru persoanele programate pentru rapel. , a declarat Adina Moiseanu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here