cuza voda
Buzăul ar putea avea un centru de informare turistică. Patronul unei agenții de turism din Buzău are în plan să deschidă, în parteneriat cu Primăria un centru în care cei interesați pot afla care sunt obiectivele turistice ce pot fi vizitate atunci când vin în județul nostru.
Agentul economic respectiv a depus o solicitare către Primărie, a creionat un proiect, totul e ca el să primească undă verde de la municipalitate.

Așadar, la centrul de informare turistică, doritorii vor găsi pliante cu obiectivele turistice importante din județ: hoteluri, pensiuni, biserici, zone cu potențial turistic precum Vulcanii Noroioși,Tabăra de Sculptură de la Măgura, Barajul Siriu sau muzeul Chihlimbarului de la Colți, dar și câteva calculatoare pe care aceștia pot face un tur virtual al obiectivelor pe care ar urma să le viziteze.
Cel mai propice loc pentru amplasarea unui astfel de obiectiv ar fi strada Cuza Vodă. Totul este ca agentul economic și reprezentanții municipalității să se pună de acord asupra cheltuielilor cu funcționarea Centrului de informare turistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here