Emoţiile s-au terminat pentru absolvenţii clasei a XII-a. Miercuri s-au afișat rezultatele la examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară.

Aşa cum ne-a obişnuit, Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu are trei absolvenți cu media 10.00, iar aceştia sunt Petrut Dinu, Madalina Popescu şi Andreea Nica. De notat că Petruţ Dinu s-a remarcat de-a lungul ultimilor ani prin publicaţiile sale care au strâns doar cuvinte de laudă din partea criticilor literari.

La Eminescu, cea mai mare medie obținută este de 9.95, în timp ce la Liceul Vlahuță din Râmnicu Sărat prima medie este 9.88.

La polul opus se află Liceul Victor Frunză din Ramnicu Sarat unde doar un absolvent a reuşit să promoveze cu media 6.01. Aceeaşi situaţie s-a înregistrat si  la liceul din Rușețu si Vernesti.

Două licee, Liceul Tehnologic Lopătari și Liceul Tehnologic de la Pătârlagele, nu au nici un elev promovat din cei care au susținut Bac-ul.

La Buzău, procentul de promovare la bacalaureat este 73.8 la sută. Practic, din cei 2573 de absolvenți de liceu prezenți la examene au promovat 1899.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here