Ca urmare a fenomenelor meteorologice deosebite caracterizate prin ninsoare abundentă, intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 50…60 km/h, temporar 60…70 km/h și perioade de timp cu ninsoare puternic viscolită, determinând scăderea vizibilității, în urma monitorizării situației operative, nu s-au înregistrat evenimente potențial generatoare de situații de urgență.
În intervalul orar 09:00-13:00, pe raza județului Buzău au fost semnalate 14 cazuri în care autovehiculele nu și-au mai putut continua deplasarea, pentru rezolvarea acestora fiind deplasate utilaje din cadrul Secției Drumuri Naționale, respectiv Drumuri Județene.

Căile rutiere:

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile – viscol si vizibilitate redusă, pentru siguranţa participanţilor la trafic, rămân închise circulaţiei următoarele tronsoane de drum:
DN2C între Costeşti – limită jud. Ialomița;
DN 22 între Rm Sărat – limită jud. Brăila;
Se menține restricția de 3,5 tone pe DN2B între Buzău – limită de județ Brăila

În prezent pe celelalte drumuri naţionale şi judeţene se circulă în condiţii de iarna. Se acţionează cu utilaje pe toate căile rutiere.

Energie electrică
Conform informării distribuitorului de energie electrică nu sunt înregistrate în acest moment localități nealimentate cu energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here