actiune-control-politie

Doi indivizi, de 24 și 34 de ani, au fost reținuți și vor fi cercetați penal după ce au bătut un bărbat de 44 de ani, în urma unei neînțelegeri iscate în trafic.
Cei doi bărbați l-au urmărit pe buzoianul cu care initial au avut o neînțelegere verbală în trafic, iar când l-au prins l-au bătut.
Cei doi bătăuși au fost prinși după aproape o lună, în urma plângerii depuse de victimă și au fost reținuți.
”În continuarea activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Buzău în urma sesizării formulată de un buzoian de 44 de ani care a reclamat că a fost agresat în trafic, în ziua de 11 martie a.c. poliţiştii au reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, doi buzoieni în vârstă de 24, respectiv 34 de ani, principalii bănuiţi de comiterea faptei.
Din investigaţiile efectuate a rezultat că incidental s-ar fi produs pe fondul unei altercaţii verbale pe care buzoianul de 44 de ani ar fi avut-o în trafic cu un conducător auto. Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 44 de ani fiind urmărit şi lovit în trafic de către cei doi buzoieni.
Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei doi bănuiţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”lovire sau alte violenţe” şi ”tulburarea ordinii şi liniştii publice””, se arată într-un comunicat remis joi de IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here