radar
Un tânăr de 25 a fost prins zilele acestea de către polițiști conducând cu o viteză record, mai exact, cu 153 de km la oră, pe DN 1 B, pe raza localității Merei. Pentru imprudența de care a dat dovadă la volan, punându-și viața în pericol, dar periclitând și siguranța celorlalți participanți la trafic, polițiștii l-au lăsat fără permis pentru 90 de zile și i-au luat și permisul de conducere pentru 90 de zile.
Tot în cadrul acţiunilor desfăşurate în perioada 9 -10 ianuarie a.c. pentru disciplinarea participanţilor la trafic, poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au aplicat 447 de sancţiuni contravenţionale şi au mai reţinut în vederea suspendării 8 permise de conducere
176 dintre abateri au fost comise de şoferi care nu au respectat limitele legale de viteză.
Poliţiştii au sancţionat de asemenea 31 pietoni angajaţi în traversarea drumurilor prin loc nepermis sau fără să se asigure. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 86.603 lei.
În ultimele zile, polițiștii au întocmit și cinci dosare penale. Două dosare penale au fost întocmite de polițiștii rutieri după ce au depistat în trafic conducători auto sub influența alcoolului. Concentrațiile înregistrate de aparatele etilotest au fost: 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celelalte dosare penale au vizat conducători auto aflați la volanul unor autovehicule neîmatriculate sau care în urma interogării bazelor de date, polițiștii au stabilit că nu figurează în evidența deținătorilor de permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here