catuse

UPDATE: Buzoianul de 44 de ani care a acostat, imobilizat și lovit o tânără de 20 de ani într-o dimineață când aceasta se întorcea de la serviciu a fost arestat. Magistraţii de la Judecătoria Buzău au emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, pe numele individului. El de abia ieșise din închisoare când s-a luat de tânăra de 20 de ani, fiind închis pentru comiterea unui viol.

Un buzoian de 44 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost reținut de polițiști după ce într-o dimineață a acostat o tânără ce abia ieșise de la serviciu. Individul a fost reținut pentru lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe.
Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit faptul că în ziua de 16 august a.c, în jurul orei 05.00, bărbatul aflându – se pe un bulevard din municipiului Buzău a acostat, imobilizat și a lovit o buzoiancă de 20 de ani care se îndrepta spre domiciliu. Victima a reușit să scape datorită intervenției unui cetățean aflat în zonă și a anunțat imediat poliția.
Persoana vătămată s-a deplasat la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, iar miercuri va fi prezentat Parchetului de pe lânga Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventiva.
Individul este cunoscut ca un cal breaz, el făcând în trecut pușcărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here